Suzuki savage

3 geschikte vloeren voor in je garage

3 geschikte vloeren voor in je garage

Geplaatst op

Heb je een garage bij je huis of heb je een stevige vloer nodig in je bedrijfspand? We vertellen je graag welke typen vloeren geschikt zijn voor in je garage. Een vloer die in de garage komt moet aan bepaalde eisen en kwaliteiten voldoen, zoals slijtvast, vloeistofdicht en duurzaam. De vloer in de garage krijgt het vaak zwaar te verduren. Je kunt gaan voor verschillende stijlen en afwerkingen. Zo kun je het zo goedkoop of zo duur maken zoals jij dat wilt. Om kosten te besparen kun je zelf de vloer voorbereiden op het leggen van een vloer. Zorg ervoor dat de ondervloer egaal is en je niet snel kunt uitglijden. 

Cementdekking

Wanneer een huis of pad wordt opgeleverd, ligt er in de ‘garage’ meestal een cementdekking. Dit typen vloer is prima voor een garage, maar ziet er vaak niet erg mooi uit. Cementdekking kan trouwens ook makkelijk over vloerverwarming heen, mocht je dit in je garage willen hebben. 

Gietvloer

De gietvloer is een zeer stevige vloer, die over het algemeen voldoet aan alle eisen voor een goede garagevloer. Een gietvloer is namelijk bestand tegen vocht. Dus wanneer je met natte banden binnenkomt van je fiets, auto of motor is dit geen probleem. Doordat de gietvloer geen naden heeft kun je vlekken en de rest van de vloer erg goed reinigen. Daarnaast is deze vloer slijtvast, je zult niet snel slijtplekken zien wanneer je in de garage aan het klussen bent of je je auto er parkeert. 

PVC vloer 

Ook PVC vloeren zijn geschikt voor in een garage. Er bestaan genoeg PVC vloeren die gecertificeerd zijn voor brandwerendheid, anti slip, geluiddemping, PVC dat kan tegen chemicaliën en isolerend is. Daarnaast is een PVC vloer makkelijk te leggen door middel van het kliksysteem. Je zou kosten kunnen besparen door de vloer zelf te leggen. 

Gerelateerde berichten

auto botsing

Tips van mensen die zelf bij een auto-ongeluk betrokken waren

Wat zeggen andere echte mensen die al eens een auto ongeluk hebben meegemaakt, als ze terugblikken op hun auto-ongeluk en het allemaal achter de rug...

Lees meer

prive chauffeur

Wat doet een prive chauffeur?

Een prive chauffeur is een handige werkkracht die je leven op de weg een stuk eenvoudiger maakt. Van A naar B en dat ook nog Up-to-date van alle...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden