Suzuki savage

Wat doet een prive chauffeur?

prive chauffeur

Wat doet een prive chauffeur?

Geplaatst op

Een prive chauffeur is een handige werkkracht die je leven op de weg een stuk eenvoudiger maakt. Van A naar B en dat ook nog Up-to-date van alle bedrijfsprocessen doen. Is dat überhaupt mogelijk? Reken maar! In de blog praten we je eens even stevig bij over de gemakken die de prive chauffeur biedt.

Een prive chauffeur huren

Het is slim om een prive chauffeur te huren, omdat je gewoon je handen en ogen vrij hebt op de weg en dat is voordelig:

  • Geen focus op het verkeer nodig
  • Werken in de auto, lezen en beantwoorden van E-mails
  • Fit op kantoor of de afspraak aankomen
  • In de file staan bestaat niet meer, omdat je altijd direct aan het werk kan. Met de ICT-mogelijkheden van nu is het een fluitje van een cent om al aan een vergadering deel te nemen vanuit de auto. Je stap even uit en schuift gewoon helemaal up-to-date aan.

Wat kost een prive chauffeur?

In principe hoeft een prive chauffeur helemaal niet duur te zijn. Voor een uitstekende chauffeur betaal je 14,50 euro per uur. Bij de betere verhuurbedrijven is dit inclusief een verzekering. Zo heb je de beschikking over een all-in-pakket. Nergens druk over maken dus. Dat scheelt tijd en focus. Energie die je heel goed ergens anders voor kunt gebruiken.

Welke voordelen heb ik met een prive chauffeur?

Wanneer je met klanten ergens heen moet, is het goed om de chauffeur te laten rijden, want zo heb je meer tijd voor het gesprek dat je met ze voort.

·         Nooit hoeven bobben

Ook die zakelijke deal vieren wil een stuk beter, wanneer je na het bezoek aan het restaurant niet Bobbende naar huis hoeft. Je klanten of zakelijke relaties zullen erg blij zijn met deze voorziening.

·         Minder stress

Met een prive chauffeur heb je minder stress omdat je niet de hele tijd op de weg hoeft te letten. Het kan vrij hectisch zijn op de Nederlandse wegen, zeker in de spits. Ook op reizen in het buitenland is de prive chauffeur een uitkomst.

·         Op tijd komen

De prive chauffeur zorgt dat hij of zij op de hoogte is van de situatie op de weg. Zo weet je zeker dat je op tijd komt. Tijdig een nieuwe route bepalen als er blokkades zijn, is geen overbodige luxe.

Gerelateerde berichten

auto botsing

Tips van mensen die zelf bij een auto-ongeluk betrokken waren

Wat zeggen andere echte mensen die al eens een auto ongeluk hebben meegemaakt, als ze terugblikken op hun auto-ongeluk en het allemaal achter de rug...

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden