Suzuki savage

Welke vloer is geschikt voor een Suzuki garage?

Welke vloer is geschikt voor een Suzuki garage?

Geplaatst op

Er zijn verschillende soorten vloeren geschikt voor toepassing in een Suzuki garage. Het is in een garage bij het maken van een keuze voor een vloer belangrijk om op de kenmerken te letten. In de eerste plaats is het van belang dat de vloer voor een Suzuki garage vloeistofdicht is en een gesloten oppervlak heeft. Kaal beton is dat bijvoorbeeld niet en valt daarom af als geschikte garagevloer. G-vloeren Amsterdam biedt een oplossing en heeft vloeistofdichte naadloze vloeren die aan de hoogste eisen voldoen.

Epoxy gietvloer

Een epoxy gietvloer is bij uitstek een geschikte vloer voor een Suzuki garage. Dit is een zeer sterke vloerafwerking die in meerdere lagen wordt aangebracht. Er is sprake van een optimale druk- en treksterkte, zodat de epoxy gietvloer bestand is tegen zwaar materieel en voertuigen. Bovendien blijven vloeistoffen op de vloer liggen en kan een epoxy gietvloer ook tegen bijvoorbeeld olie en chemicaliën. Het is gemakkelijk om deze vloer te onderhouden en er zijn specifieke opties voor de uiteindelijke afwerking, zoals antislip of een decoratieve uitvoering met vlokken. Hierdoor valt vuil op de vloer minder snel op.

Epoxy coating

Er is nog een geschikte vloer voor Suzuki garages en dat betreft epoxy coating. Deze vloerafwerking is qua eigenschappen te vergelijken met een epoxy gietvloer, maar de vloercoating kent minder lagen. Het verschil is dat de dekvloer de basis vormt om de coating over aan te brengen, zodat oneffenheden die al aanwezig zijn zichtbaar blijven. Er zijn bij epoxy coating eveneens diverse opties voor de afwerking mogelijk. Verder is er het voordeel dat epoxy coating voordeliger is in aanschaf in vergelijking met een epoxy gietvloer. Het is wenselijk dat u bij het maken van een keuze voor een van de geschikte vloeren voor een Suzuki garage zich laat adviseren door een specialist.

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden